UW IT-SERVICE AAN HUIS!

Computer & IT Service in regio Vlaamse Ardennen

Wij zijn gelegen te Ooike, Wortegem-Petegem, op 5 minuten van Oudenaarde, 7 minuten van Kruishoutem en 15 minuten van Waregem. Wij zijn werkzaam in de volledige regio Vlaamse Ardennen

1
1

Support-IT – Flying IT Service
Deinzestraat 24
9790 Wortegem-Petegem

PC / Laptop herstelling aan huis

Support-IT Flying IT Service is gespecialiseerd in het herstellen van alle IT, computer -en netwerkproblemen in en rond het huis of kantoor. Dit kan gaan van een PC of laptop die niet meer opstart tot een netwerkverbinding die niet meer naar behoren werkt, of een smartphone/tablet die ineens geen emails meer verstuurt.

Onze computerhulp aan huis is werkzaam vanuit Wortegem-Petegem. Door een snelle aanpak wordt uw probleem binnen  een zo kort mogelijke tijd hersteld en gerepareerd. Wij komen de PC ophalen en terug afleveren, zodat u zelf geen kostbare tijd hoeft te verliezen.

Onze Werkwijze

Na telefonisch contact komen wij bij u ter plaatse kijken naar de situatie. Wij proberen u zoveel mogelijk ter plaatse van een oplossing te voorzien, zodat u binnen de kortste keren terug verder kan. Indien toch blijkt dat er meer aan de hand is, nemen wij uw systeem mee naar ons atelier in Wortegem-Petegem en doen we daar het nodige. Wij proberen om elke reparatie binnen een zo kort mogelijke termijn hersteld te hebben.

Snelle IT-service, onderhoud & herstelling aan huis of kantoor

Wij specialiseren ons in computerhulp en het herstellen van hard-en software problemen aan huis of kantoor.

Service voor alle merken PC & Laptop

Dankzij de juiste kennis van zowel Windows en Apple systemen, kunnen wij voor elk merk en model van PC of laptop een oplossing voorzien.

Vlot bereikbaar

Telefoon:
0492 91 00 60
Facebook:
@flyingitbe